DIGITALNI KATALOGI

Z učinkovitim vmesnikom dts.FLIP vašo publikacijo spremenimo v spletno trgovino.

PAMETNI UVOZ

dts.FLIP iz vašega PDF-ja izvleče pomembne podatke – zaznamke, povezave, besedilo in pisave, da je na koncu vaš spletni katalog čim lepši in čim bolj funkcionalen.

Vdelovanje videoposnetkov

Povečajte privlačnost publikacije z vgrajenimi videoposnetki. Videoposnetki bodo dali vsebini vaših dokumentov več zagona in vrednosti.

Dodajanje povezav

Na katerikoli del strani v publikaciji je mogoče klikniti. Vstavite lahko povezave na druge vire in strani ter jih s posebnim učinkom poudarite in tako izpostavite.

Pojavne slike

Dodajte različico polne velikosti za katerokoli sliko na straneh publikacije. Slika postane predogled, ki ga je mogoče klikniti, izvirna slika pa se odpre v pojavnem oknu.

E-trgovina

Interaktivni katalogi, v katerih si lahko stranke ogledajo podrobnosti izdelkov, jih izberejo in naročijo neposredno s strani.



Uporaba brez povezave

Možnost samostojnih različic publikacij za računalnike Windows in Mac, ki jih lahko shranite na CD ali USB-ključ in uporabite kadarkoli na kateremkoli računalniku.

MOBILE

FRIENDLY

Zaradi različice HTML5 so vaše publikacije dobro videti in brezhibno delujejo na vseh priljubljenih napravah.

pripravljeni, da vas svet vidi

Vse, kar potrebujete za izjemne dokumente. Prilagodite, gostite na svojem strežniku ali na dts.Cloud in delite. Publikacija izpade čedno v vsakem brskalniku. Za odpiranje vsebine niso potrebni dodatni bralniki ali zunanji prikazovalniki. Vgrajena SEO in HTML bosta poskrbela, da bodo priljubljeni iskalniki indeksirali publikacijo. Vaša vsebina bo tako postala dragocen dodatek za vaš marketing in optimizacijo spletnih strani.

PORTFOLIO

Neposredna povezava

Pošljite neposredno povezavo do dokumentov, namesto da jih pripenjate e-poštnim sporočilom ali prenašate na druge strežnike. Publikacija se bo odprla hitro na kateremkoli zaslonu, zato boste sporočilo prenesli veliko bolj učinkovito.

vdelovanje

Vdelajte publikacijo v spletno mesto in preusmerite pozornost na vsebino, ki je bila prej v obliki PDF. Vstavite lahko celotno publikacijo ali prijeten animiran predogled, ki ga ne bo mogoče spregledati.

E-pošta

Pošljite povezavo do publikacije po e-pošti. Na ta način lahko pošljete dokumente vseh velikosti, pri tem pa vam ni treba skrbeti, da bi ljudje imeli težave s prenosom in ogledom vsebine.

Facebook

Kopirajte in prilepite povezavo do publikacije v objavo na Facebooku in jo tam tudi vdelajte. S tem lepo popestrite svoje dejavnosti v družbenih omrežjih.

splet

Z objavo dokumenta v obliki HTML5 publikacija zagotovo izpade čedno v vsakem brskalniku. Za odpiranje vsebine niso potrebni dodatni bralniki ali zunanji prikazovalniki.

mobilne naprave

Samodejno ustvarimo različice HTML5 za pametne telefone iOS in Android ter tablične računalnike, zato je vaša publikacija dobro videti in brezhibno deluje na vseh priljubljenih napravah.

Optimizacija  (SEO)

Vgrajena SEO in HTML bosta poskrbela, da bodo priljubljeni iskalniki indeksirali publikacijo. Vaša vsebina bo tako postala dragocen dodatek za marketing in optimizacijo spletnih strani.

Google Analytics

Storitev Google Analytics je zelo preprosto nastaviti, daje pa vam vpogled v to, kako uspešne so vaše publikacije. Sledite interakcijam s svojo vsebino in bolje spoznajte uporabnike.

Metaoznake SEO

V publikacijah določite metaoznake, da bo več ljudi našlo vašo vsebino pri iskanju z Googlom ali drugimi iskalniki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

video, spletna trgovina

video, pop-up

osnovna izvedba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spletna trgovina

video

osnovna izvedba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

video

spletna trgovina, animacija GIF

osnovna izvedba

POSLOVNO

več kot 100 strani

230

listanje

povečevanje strani

bližnjice za dejanja

matiran videz papirja

orodje za pomikanje

možnost tiskanja

možnost iskanja

osnovno kazalo z bližnjicami

osnovno prilagajanje oblikovanja in znamčenje

osnovna integracija storitev Google Analytics in SEO

možnost deljenja v družbenih omrežjih

logotip v orodni vrstici

logotip na strani nalaganja

1 leto gostovanja na strežniku

STARTUP

do 50 strani

150

listanje

povečevanje strani

bližnjice za dejanja

matiran videz papirja

orodje za pomikanje

možnost tiskanja

možnost iskanja

osnovno kazalo z bližnjicami

osnovno prilagajanje oblikovanja in znamčenje

osnovna integracija storitev Google Analytics in SEO

možnost deljenja v družbenih omrežjih

1 leto gostovanja na strežniku

BEST BUY

PROFESIONAL

do 100 strani

190

listanje

povečevanje strani

bližnjice za dejanja

matiran videz papirja

orodje za pomikanje

možnost tiskanja

možnost iskanja

osnovno kazalo z bližnjicami

osnovno prilagajanje oblikovanja in znamčenje

osnovna integracija storitev Google Analytics in SEO

možnost deljenja v družbenih omrežjih

logotip v orodni vrstici

1 leto gostovanja na strežniku

Dodatno:

dodatne povezave po meri / relativni ali absolutni URL, e-pošta, telefonska številka, geografski položaj 1 €/povezavo | pojavna slika 2 € | video / YouTube ali Vimeo 10 € | logotip v orodni vrstici 25 € | logotip na strani nalaganja 25 € | dodatno 1 leto gostovanja na strežniku 50 € | prilagajanje ozadja 50 € | objava posodobitve / prvih sedem dni brezplačno 10 €/stran | z geslom zaščitena publikacija 10 € | knjižna polica po meri 100 €

 

Katalog

Vaš katalog mora imeti enako vlogo kot izložba, ki privabi kupce v trgovino. Tradicionalni dokumenti so preteklost – izberite našo programsko opremo za digitalne kataloge. Ponudite kupcem popolnoma novo razsežnost spletnega nakupovanja. Spodbudite jih, naj večkrat prebrskajo spletne kataloge, enako kot bi to počeli s papirnatimi, in jim omogočite nakup neposredno s strani katalogov.

Brošura

Želite oglaševalsko gradivo spremeniti v digitalno umetnino? Iščete pravi način, kako udejanjiti svoje sijajne ideje za predstavitev? Naša programska oprema za izdelavo spletnih brošur vam omogoča, da pripravite čudovite promocijske brošure, ne glede na to, ali ste samozaposleni ali predstavnik globalnega podjetja. Stranke in partnerji se bodo zaljubili tako v vaše spletne brošure kot v vašo znamko.

Revija

DTS.Flip je rešitev za tiste, ki iščejo cenovno ugodno možnost digitalne objave. Orodje za izdelavo spletnih revij s širokim naborom orodij za prilagajanje in pametnim shranjevanjem v oblaku vam bo olajšalo delo, naročnikom pa omogočilo edinstveno bralno izkušnjo. Vaša spletna revija, berljiva tudi na mobilnih napravah, bo tako priročno dosegla bralce ne glede na to, kje so. Oglejte si revije, ki smo jih ustvarili, in začnite objavljati danes.

Spletno listanje

Če ste avtor, ki želi v samozaložbi izdati knjigo, ali predavateljica, ki želi s študenti deliti izobraževalno gradivo, si oglejte orodje za izdelavo spletnih knjig. Spremenite staromodni PDF v knjigo z možnostjo listanja. Ni vam treba več skrbeti za združljivost različic, prostor na disku in druge podrobnosti. Predstavitvi dodajte zvok, videoposnetke z YouTuba ali Vimea, hiperpovezave ali pojavne slike in jo delite z vsem svetom ali le določenim občinstvom.

E-novice

Dobro izdelane elektronske novice so odlična priložnost za ohranjanje zdravega in dolgotrajnega odnosa s strankami. Toda ko želite z njimi deliti od 20 do 40 strani novic in misli, jih je težko stlačiti v e-poštno sporočilo. Poleg tega morate poskrbeti, da se vsebina prikaže v različnih napravah, ki jih vaši bralci uporabljajo. DTS.Flip spremeni vaše e-novice v obliki PDF v interaktivne publikacije z možnostjo listanja, ki gostujejo na spletu. Tako vam ni treba pripenjati velikih dokumentov, saj lahko v sporočilo vstavite le povezavo do dokumenta.

Spletni dokument

Z DTS.Flip je deljenje spletnih dokumentov z drugimi preprosto in učinkovito. Dokumente PDF pretvori v elegantne dokumente HTML5, ki si jih je mogoče takoj ogledati na katerikoli napravi. Morate šefu poslati pomembno poročilo? Ali morda zainteresiranim stranem pomembno raziskavo? DTS.Flip vam bo pomagal to narediti profesionalno in pravočasno.

Letno poročilo

Z DTS.Flip lahko interaktivna poročila ustvarite brez dragega in zamudnega razvoja. Spremenite PDF v publikacijo na osnovi HTML5 z vdelanimi videoposnetki, povezavami, oblikovanjem po meri in znamčenjem. Letno poročilo bo mogoče odpreti v katerikoli napravi, odprlo pa se bo, ne da bi ga bilo treba prenesti, zato bo doseglo zainteresirane strani, kjerkoli že so.

Fotoalbum

DTS.Flip zna ustvariti osupljive fotogalerije. Ta funkcija bo zanimala zlasti fotografe, oblikovalce in vizažiste, ki želijo navdušiti s svojimi portfelji. Naj vaše delo zasije, podkrepljeno z brezhibnim videzom, edinstvenim oblikovanjem (ustvarite lahko svoje ali izberite eno od številnih vgrajenih preoblek) in priročnimi možnostmi brskanja. Fotogalerija je poleg tega odlično poslovno orodje za objavo fotografij na spletnem mestu ali njihovo deljenje s sodelavci in poslovnimi partnerji.

Knjižna polica

DTS.Flip daje uporabnikom poln dostop do funkcije »knjižna polica«. Želite ustvariti zbirko publikacij glede na temo, časovno obdobje ali ciljne uporabnike? Omogočite vdelovanje zbirke na svoje spletno mesto, na voljo pa je še veliko drugih zanimivih možnosti. Imate tudi nadzor nad dostopom in deljenjem z drugimi, kar pomeni, da lahko z vsebino seznanjate točno določene bralce.

Pimer vdelane publikacije v obstoječo spletno stran: