IZVEDBENO OBLIKOVANJE

Oblikujemo zanesljivo in strokovno na najnovejših delovnih postajah iMac Pro z večmonitorskimi sistemi. Zagotavljamo usklajeno delo ekipe več oblikovalcev in nemoteno izvedbo najzahtevnejših in dolgotrajnih projektov.

ZANESLJIVO

Z nami se počutite varno. Od zamisli in načrtovanja do oblikovanja in izdelave. Poskrbeli bomo, da bo vse delovalo nemoteno, nase bomo prevzeli vam neljubo komunikacijo.

STROKOVNO

Trudimo se biti v koraku s časom in na tekočem z najnovejšo tehnologijo na svojem področju, zato svojim strankam prinašamo svežino, drznost, lepoto.



VARNO

Vsi naši projekti se sproti shranjujejo na treh mestih. Lokalno v delovnih postajah, v strežnik NAS in na oddaljeni lokaciji prek optične povezave. V ceno je vključena hramba za najmanj eno leto.

CENIK IZVEDBENEGA OBLIKOVANJA

Vse cene so podane za uro izvedbenega oblikovanja. Pogodbenim partnerjem pripravimo letni cenik, prilagojen njihovim posebnim potrebam.

OPTIMIZACIJA

Delovni procesi pri izvedbenem oblikovanju večjih projektov se bolj ali manj ponavljajo, zato uporabljamo programska orodja za optimizacijo grafične priprave, s čimer znižamo stroške produkcije. Ponavljajoče se procese sprogramiramo in implementiramo v proces izvedbenega oblikovanja.

 

Privarčevani znesek je premosorazmeren s številom ponovitev. Z lastnim spletnim in FTP-strežnikom na optičnem omrežju dvigujemo vaša pričakovanja.

tekst

PREGLEDNICA

fotografija

Avtomatizacija preloma

Avtomatizacija oblikovanja

Avtomatizacija retuše

Programiran modul za samodejno izvedbo elektronskega preloma. Možnost samodejne osvežitve s povezavo do izvorne datoteke. Z enim samim klikom.

Programiran modul za samodejno izdelavo tipskih preglednic. Možnost samodejne osvežitve s povezavo do izvorne datoteke. Z enim samim klikom.

Programiran modul za samodejno retušo obraza in telesa.