Spletne strani

Ustvarjamo osupljiva spletna mesta z dobro premišljenimi strategijo, oblikovanjem in funkcionalnostjo na osnovi odzivnih predlog Adobe Muse.

ugodno

ODZIVNO

HITREJE

Spletno mesto je naložba, ki se bo obrestovala. Ker smo na vsakem koraku procesa osredotočeni na poslovno vrednost, sprejemamo boljše odločitve o tem, kako naj je spletno mesto videti in kako naj deluje.

Odzivno oblikovanje – vidno na vseh napravah. Oblikujemo spletna mesta, ki se samodejno odzovejo na uporabnikove nastavitve prikazovanja.

Začnemo s predlogo po vaši izbiri, ki jo preoblikujemo tako, da ustreza vašim ciljem. Tak postopek je precej hitrejši, kot če bi začeli z ničle.

Mag

Naša tema »Mag« je fina predloga, ki sledi postavitvi spletne revije. Ta vsestranska predloga nudi dodatne možnosti in je odlična tudi za modni blog, mesto z novicami za panožne poznavalce ali manjšo trgovino.

Mandate

Tema »Mandate« je bila v osnovi zasnovana za davčne svetovalce ter knjigovodske in računovodske servise. Na občutek je zabavna in prijetna, vseskozi pa ostaja informativna in profesionalna.

Build

Ker je ta tema v osnovi namenjena spletnim mestom izvajalcev raznih del, je namenoma preprosta. Če iščete odlično osnovo za zagon projekta, je to tema za vas.

Artisan

Tema, zgrajena z mislijo na ustvarjalne obrtnike. V tej lahki in zračni predlogi imajo glavno vlogo fotografije izdelkov in premišljeno postavljeno besedilo z opisi.

Barrel Select

»Barrel Select« je elegantna tema s skoraj neskončno možnostmi uporabe. Temelji na konceptu vinske kleti, prav tako pa je odlična izbira za pivovarne, restavracije in številne druge poslovne dejavnosti.

Bells

Tema »Bells« je oblikovana z mislijo na načrtovalce porok, kljub temu pa se ta fina tema poda široki paleti poslovnih dejavnosti.

Profile

»Profile« je moderna tema za spletne življenjepise, razvita z namenom, da bodo vaše izkušnje izstopale iz množice.

Frost

Odlična za pekarno, restavracijo ali katerokoli drugo poslovno dejavnost. Zaradi ravno pravega ravnovesja med očarljivimi slikami in dobro postavljeno besedilno vsebino bo spletno mesto zagotovo dodobra pritegnilo obiskovalce.

Color Shoppe

Ta priljubljena in elegantna tema se sicer navdihuje po tetovatorskih delavnicah, vendar je kot nalašč za skoraj vse trgovine in storitve. »Color Shoppe« je polna gladkih prehodov in prefinjenih učinkov.

Focus

Tema »Focus« je bila razvita ob misli na filmske ustvarjalce in snemalce. Postavitev z galerijami polne širine ter projekcijami videovsebine in slik omogoča, da vaše delo spregovori samo.

Karma

Izrazito odzivna tema z občutkom prostornosti je idealna za studie za jogo ali pilates, fitnese ali zdravniške ordinacije. Vključuje pripomoček za rezervacijo, ki omogoča hitro in pametno rezervacijo ure ali termina.

Pioneer

»Pioneer« je s svojimi svetlimi in temnimi preoblekami moderna in izredno prilagodljiva tema, razvita ob misli na umetnike in oblikovalce.

The Infini Club

Za to temo so značilne intenzivne barve in veliko slik na izpostavljenih mestih. Razvita je bila s sodobnim zdraviliškim centrom v mislih, ima pa vse sestavne dele, ki so potrebni, da spletno mesto prilagodite katerikoli poslovni dejavnosti.

Compose

Imate veliko povedati, nimate pa veliko slik? Ta enostranska tema je odlična za spletna mesta, bogata z besedilom. V temi »Compose« je vsebina na prvem mestu: besedilo je predstavljeno v očarljivi in razločni postavitvi, ki je prijazna do oči.

Street Smarts

Zabavna in svetla nova tema, odlična za maloprodajo, e-trgovino ali predstavitve izdelkov. S slikovnim gradivom predstavite izdelke ali dejavnost in povejte svojo zgodbo.

Rouge

Predloga, osredotočena na vizažiste in njihove prostore. Jasen in prečiščen slog vseskozi omogoča, da vaše slike in blagovna znamka resnično izstopajo.

IMAMO VIZIJO

  Odzivno oblikovanje

  Hitrejše delovanje in nalaganje

  Večnamenske postavitve

  Zanesljiv prikaz vsebine

  Inovativen koncept predlog

  Veliko brezplačnih stvari

  Večja funkcionalnost predlog

  24-urna podpora

  Zlahka prilagodljive teme

  Odlična obdelava slik

  Maksimalna možnost urejanja

  Podpora za možnosti prenašanja

  Združljivost z e-trgovino

  Hiter odzivni čas

  Integracija videoposnetkov

NA VOLJO ŽE OD:

899

naroči zdaj